Om oss

Här nedan finner du lite kort information om oss som jobbar på Tintins 

Maria

Jag heter Maria Bäckius mitt mål med mina kunder är att ge dem en lättskött frisyr efter hår och önskemål. Jag brinner för färgningar och ser möjligheter i allt. Att komma fram till en lösning som ger kunden en lätt och hållbar frisyr samt färg. Jag uppdaterar mig ständigt med nya kurser. Jag har 30 års erfarenhet inom yrket och erhåller både gesällbrev och frisörlicens.

Linnéa

Hej! Linnéa heter jag och driver Blissful by Manzang! Jag är utbildad frisör sedan 2010 och har arbetat som anställd frisör på både små och stora salonger i Stockholm och sugit åt mig massor med kunskap och erfarenhet. Nu är jag äntligen här som egen med detta dream team på Tintins! Som frisör är jag väldigt noggrann och uppmärksam på vad du som kund är ute efter och gör därefter mitt yttersta för att förverkliga dina visioner på ett så skonsamt sätt som möjligt. Utöver färg-, sling-och klippbehandlingar jobbar jag även med löshåren Hairtalk och Cindhair. Välkommen att boka tid hos mig och låt mig ta hand om ditt hår! P.S. Spana in mina kreationer på instagram: blissful_by_manzang

Pia

Hej! Vakna Snygg med hjälp av mig Pia Willman. Permanent Makeup det är framtiden för den aktiva kvinnan som vill spara tid. Välkommen hem.

Therese

Hej! Jag heter Therese Blomqvist Monthan och är frisör på Tintins. Jag har godkänd frisörlicens. Konsultationen med dig som kund hos mig är A och O , Jag är väldigt noggrann och lyhörd , och alla behandlingar skräddarsyr jag och utför på ett skonsamt sätt. Du som kund ska få de bästa visioner och förväntningar på ditt hår enligt önskemål. Jag jobbar också med olika märken på löshår. (boka gärna in en konsultation) Älskar mitt jobb som Frisör! och att få jobba med mitt drömyrke ! Jag bor och är uppväxt i Täby och hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna till mig! Kika gärna in på min Instagram: Frisortherese.b_m

Therese

Hej! Jag heter Therese Angarth och är en av frisörerna på Tintins. Att jobba som frisör är bland det roligaste man kan göra enligt mig. Att få vara kreativ och skapa genom färg och form är det jag brinner för. För mig är även hög service viktigt och därför sätter jag alltid mina kunder i fokus! Jag har erhållit gesällbrev samt godkänd frisörlicens. Ni är varmt välkomna till mig.

Elvira

Hej! Elvira här och jag är frisör på Tintins. Jag som frisör är väldigt kreativ och konstnärlig i mitt sätt att arbeta och håller mig ständigt uppdaterad inom frisör världen. Med min expertis och långa erfarenhet som frisör lyssnar jag på dina tankar och önskemål samt skapar ett svall som passar personligheten och ansiktet. Tidigare har jag jobbat inom stora frisörkedjor samt haft ett stort ansvar på salong. Erhåller både gesällbrev, frisörlicens och jobbar också med extensions. Alla är varmt välkommna till mig!

Jan

Hej! Jag heter Jan Hedberg och är utbildad medicinsk massageterapeut hos Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Jag har också studerat gravidmassage hos John Carrier AB. Jag har lång erfarenhet av att behandla stela och trötta muskler! Vill Du kolla om det stämmer, boka mig genom www.bokadirekt.se, Livskraft & Hälsa AB.