SALONG TINTIN BYTER ÄGARE!

Frisör Therese B Monthan och Frisör Therese Angarth blir kompanjoner och nya ägare! Vi har som mål att erbjuda våra kunder god service, kunskap med resultatinriktade produkter samt behandlingar. Vi vill gärna uppfylla dina förväntningar och hoppas att du ska få en personliga känsla, känna dig nöjd och med ett leende på läpparna att du har valt oss.
Frisör Maria som jobbat under tidigare ägarens regi är självklart kvar och ser fram emot att få välkomna både gamla och nya kunder. Samtidigt vill vi tacka förra ägaren Ellinor Hedberg för den tid som hon varit ägare av Salongen och önskar henne lycka till med framtida planer och utmaningar. Salongen kommer genomgå en renovering snarast och antal frisörplatser kommer utökas samt fler behandlingsrum.
Vår förhoppning är att våra kunder ska se möjligheten att boka in en hel eftermiddag hos oss i vår hemtrevliga Salong, kanske börja med en klippning och fortsätta med en pedikyr eller börja med en massage och avsluta med en ansiktsbehandling. Som en skön start på dagen eller helgen!
Häng med oss! / Therese B Monthan & Therese Angarth
Tillbaka